Voordelen voor abonnees

Wij zijn blij met onze abonnees en dat willen wij laten weten ook! Wist je dat je als abonnee ook online op voetbaltrainer.nl veel voordelen hebt? Zo heb je korting op bestellingen in de webshop – van e-books tot boeken- en heb je onbeperkt toegang tot alle artikelen in Coachvak. We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Korting op abonnement De TrainingsPlanner of De Mediatheek
Als abonnee van het vakblad De Voetbaltrainer ontvang je maar liefst € 25 korting op een online jaar abonnement op De TrainingsPlanner of De Mediatheek.

2. VBT Academie: e-learning met voordeel
Je profiteert als abonnee ook van korting op de e-learning modules in de VBT Academie. Zo krijg je tot maar liefst €40 tot € 60 korting op een e-Learning naar keuze. En.. mooi meegenomen, bij succesvol afronden, ontvang je ook 3 tot 4 KNVB-licentiepunten. Deze licentiepunten geven wij rechtstreeks door aan de KNVB en zij schrijven de punten bij in je persoonlijk trainersportaal.

3. Altijd korting in de webshop
Als abonnee krijg je 7,5% korting in de webshop van De Voetbaltrainer. Je hoeft hiervoor alleen maar in te loggen met je online account en je krijgt direct korting in de webshop.

4. Toegang tot alle CoachVak artikelen
Als abonnee heb je toegang tot alle essentiële informatie die De Voetbaltrainer biedt. Door in te loggen met je online account, kun je in CoachVak alle artikelen lezen.

5. Wekelijks oefenstof item
Ontvang wekelijks de nieuwsbrief van de Voetbaltrainer met hierin altijd een oefenstof item.

Online account

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

  • Klik op onderstaande button.
  • Vul je relatienummer in (zie het adreslabel van je fysieke exemplaar van De Voetbaltrainer, kijk op je factuur of bel naar 088-2266688).
  • Maak je online account aan en klik op ‘Bevestigen’.
  • Log in door op ‘Inloggen’ te klikken, rechts bovenaan op deze website.

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier om abonnee te worden.