Bestelling e-book

| maurice |

Ervaar het gemak van digitaal lezen. De Voetbaltrainer heeft een groot assortiment e-books.

Wat is een e-book?
Een e-book is een digitaal bestand (PDF) dat je direct na je bestelling kunt downloaden.  Je kunt een PDF openen met het programma Adobe Acrobat Reader. Een e-book wordt dus niet apart verzonden per e-mail of per post verzonden.

Hoe kun je het e-book downloaden?
In de bevestiging van je bestelling vind je direct de downloadink van het door jou bestelde e-book. Als je hier op klikt (of met de rechtermuis knop erop klikt om link te kopiëren of openen in nieuw tabblad), dan wordt het e-book gedownload op je computer als PDF file. De naam van deze PDF is hetzelfde als de naam in de bevestiging (in het voorbeeld hieronder dus ‘Voorbereidingsperiode Jeugd’.) Klik vervolgens op de blauwe tekst onder het kopje ‘Download’om het bestand te downloaden, in het voorbeeld aangegeven met een rood pijltje.

 

Waar vind ik het e-book (PDF) op mijn computer?
Bij de een staat het bestand links in beeld, bij de ander opent het bestand direct en bij weer een ander lijkt het bestand verdwenen. Lijkt, want deze staat dan wel op je PC, maar je ziet hem niet (dan ga je deze nog een keer downloaden, met hetzelfde resultaat. Kijk dan onder ‘Downloads’ op je computer, daar staat het bestand. Vervolgens kun je het openen en opslaan op een handige locatie op je computer.

Hoe lang is mijn download geldig?
Deze is geldig tot een jaar na je bestelling. In bovenstaand voorbeeld is de bestelling geplaatst op 12 juni 2020 en is de link geldig tot 12 juni 2021.

Hoe vaak kan ik het e-book openen/gebruiken?
Dit kan onbeperkt. Zodra je het e-book gekocht en gedownload hebt, kun je het onbeperkt raadplegen/gebruiken. Je mag het echter niet zonder toestemming van de Voetbaltrainer delen/vermenigvuldigen.

Als je nog vragen hebt over het bestellen van een product, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.