DWSH’18 zoekt nieuwe hoofdtrainer

| nldevoet-dehdari |

Vacature: Hoofdtrainer DWSH’18 1
seizoen 2024-2025

In 2018 zijn de verenigingen sc St.Hubert (Sint Hubert) en vv De Willy’s (Wilbertoord) gefuseerd tot de nieuwe vereniging sv DWSH’18.
Inmiddels zit ons eerste lustrum er al op. De huidige trainer heeft besloten na drie succesvolle jaren te stoppen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor ons eerste herenelftal.

DWSH’18 telt ongeveer 550 leden en heeft twee sportparken in de dorpen van de
gemeente Land van Cuijk waarbij ook de selectie op beide locaties actief is gedurende het jaar. Dit jaar zijn er bij de senioren zeven seniorenelftallen, waaronder een damesteam en een veteranenteam.

Onze nieuwe hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het eerste elftal en zal nauw samenwerken met de technische staf van de selectie en de trainer/coach van DWSH’18 2. We zoeken een hoofdtrainer die de nieuwe selectie kan motiveren en zijn spelopvattingen op een positieve en stimulerende manier kan overbrengen op de groep. Tevens is een belangrijke eigenschap van onze nieuwe hoofdtrainer dat hij een uitdaging ziet om de groei van afgelopen jaren verder te ontwikkelen.

DWSH’18 1 is actief in de 4e klasse H (Zuid II). Zij bezetten, na de promotie van afgelopen jaar, op dit moment een vierde plek in deze sterke klasse. Vergoeding is het gebruikelijke betalingsniveau van 4e klasse en er zal een jaarlijkse overeenkomst zijn, welke gedurende het jaar geëvalueerd wordt.

Voor meer informatie of sollicitatie met CV, kunt u mailen naar:
Mark Selten, voorzitter DWSH’18
[email protected]

Reageren op deze plaatsing