Hoofd Opleiding Selectieteams

| nldevoet-dehdari |

sv Dios is de op-een-na-grootste voetbalvereniging van de Haarlemmermeer, met bijna 1000 leden. Van al die leden, hebben we bijna 600 jeugdleden, en juist daar willen we in investeren, want: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst !
Wij zoeken een ambitieuze trainer/coach, die meer kan dan alleen een team trainen. Die zich wil bekwamen/doorontwikkelen als mens, als trainer en als manager. Wij denken namelijk dat je niet alleen veel verstand van voetbal moet hebben (minimaal UEFA B en/of HO B), maar dit vooral ook goed over kunnen brengen aan onze trainers van onze Selectieteams. Je bent dus een echte train-de-trainer, iemand die als doel heeft om onze trainers te helpen om alle aspecten van onze Voetbal Visie Dios (die volledig gebaseerd is op de leerlijnen van de KNVB en top amateurclubs) goed over te brengen. Dat is een Hoofd Opleiding Selectie naar ons hart !
Je geeft leiding aan het HO Breedtesport en je coacht en begeleidt alle Selectietrainers (van Dios 2, O23-1 tot aan O8-1), zodat zij beter worden in hun rol, vak en hobby.
Je hebt dus verstand van tactiek, techniek, communicatie, coachmomenten en -methodes. Je begrijpt dat niet iedereen van topniveau is, dus heb jij de skills om je zodanig aan te passen, waardoor je precies weet hoe je iemand kan helpen groeien om een betere trainer/coach te worden. Zodat die trainers hun spelers weer maximaal kan helpen om te ontwikkelen. Want dat is het grote doel wat we hebben:
Als je bij sv Dios voetbalt, krijg je een geweldige voetbalopleiding, waardoor je maximaal leert en plezier hebt !

Ben (of ken) jij de nieuwe Hoofd Opleidingen Selectie voor sv Dios ? Stuur een mail met daarin je motivatie + CV naar [email protected]. Ik neem dan op korte termijn kontakt met je op.

Reageren op deze plaatsing