RCD ( Dordrecht) zoekt jeugdtrainers!

| nldevoet-dehdari |

Voor onze jeugdopleiding zijn wij met ingang van het seizoen 2023/2024 op zoek naar een enthousiast jeugdtrainer(s) voor (selectie)teams.

RCD is een multiculturele voetbalvereniging met ruim 1000 leden. Bij RCD willen we het niveau van de jeugdselectie-elftallen verbeteren zodat de aansluiting naar uiteindelijk de senioren-selectie wordt verkleind. Wij zijn een vereniging waar naast plezier, ambitie en respect ook betrokkenheid, diversiteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

RCD wil, binnen de kaders van het recent opgestelde Technisch Jeugdplan, spelers opleiden die met plezier, dwingend, initiatiefrijk, snel, technisch, aanvallend en met passie voetballen.

Wat we van je vragen:

– Goede sociale en communicatieve vaardigheden
– Het bezit van minimaal KNVB diploma juniorentrainer ( KNVB Uefa C Jeugd is een pré )
– Twee keer per week ( ma en wo ) het team trainen en op zaterdag coachen
-Kennis en inzicht van de hedendaagse doelstellingen van (jeugd)voetbal
– Kennis en naleving van het RCD Technisch Jeugdplan
– Kennis van de leeftijdsspecifieke kenmerken van de desbetreffende jeugdteams ( zie Jeugdplan )
– Ervaring met het aansturen van collega trainers

Wij bieden je:

– Een zelfstandige en verantwoordelijke functie binnen de vereniging
– Goede trainingsfaciliteiten, -materialen en een kleding pakket
– Een fijne werkomgeving met korte lijnen
– Verdere ontwikkeling door het volgen van cursussen in gezamenlijk overleg

In overleg wordt een marktconforme contractuele vrijwilligersvergoeding betaald.

Dit is wat voor mij!
Voel jij je aangesproken en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur een e-mail waarin je je interesse verwoord, alsmede je C.V. naar [email protected] en we nemen spoedig contact met je op!

N.B. RCD is altijd op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers!
Trainers die zich willen inzetten voor teams waar plezier meer de boventoon voert boven prestaties, zijn minstens zo welkom. Ook deze teams verdienen een enthousiaste trainer, die hen de fijne kneepjes van de voetbalsport kan bijbrengen. Voor (potentiële) trainers bieden we desgewenst ondersteuning bij het verzorgen van trainingen en coachen tijdens wedstrijden, zowel door collega-trainers als door technisch coördinatoren met ervaring.

Voel jij je aangesproken en ben je enthousiast geworden waarin je als trainers wilt inzetten voor teams waar plezier meer de boventoon voert boven prestatie en dus deel uitmaken gezellige groep vrijwilligers binnen de RCD familie, stuur dan een e-mail waarin je je interesse verwoord naar [email protected] en we nemen spoedig contact met je op!

Reageren op deze plaatsing