SV Epe Keeperstrainer Jeugd

| Chris Melis |

Algemeen
SV Epe is een gezellige en ambitieuze voetbalvereniging met ongeveer 700 leden, waarvan 500 spelend lid zijn. De doorstroming van onze jeugdspelers naar de eerste selectie heeft onze bijzondere aandacht. Wij hebben de beschikking over een uitstekende accommodatie met bijbehorende faciliteiten. Deze randvoorwaarden zorgen voor de ideale omstandigheden om een bijdrage te leveren aan de realisatie van onze doelstellingen.

Voor de jeugdkeepers, selectie en niet selectie, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven keeperstrainer voor het seizoen ’23-’24.

Wat houdt de functie in
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jeugdkeepers en om deze naar een hoger plan te trekken, daarbij de basis (technisch/tactisch) niet uit het oog verliezende. Je verzorgt de keeperstrainingen met de daarbij behorende enthousiasme en weet dat over te brengen op de keepers. Verder is het wenselijk om op zaterdagen met enige regelmaat de keepers te bekijken in de wedstrijden en dat te bespreken met de betrokken keeper. Ook houd je contact met de trainers om de voortgang en verbeterpunten te bespreken.

Profiel
– Affiniteit met de doelgroep;
– In staat zijn om spelers te ontwikkelen, enthousiasmeren, stimuleren en motiveren;
– Goede communicatieve vaardigheden, alsmede leidinggevende competenties;
– Discipline (ziet toe op naleving en handhaving van de geldende normen en waarden).

Wij bieden
– Een uitdagende en mooie functie binnen een gezellige en ambitieuze vereniging;
– Een prettige, informele werkomgeving met ondersteuning van de technische commissie;
– Met ingang van 1 augustus 2023 een contract voor bepaalde tijd met een passende vrijwilligersvergoeding.

Urenindicatie
In overleg met de overige keeperstrainers en trainers van de desbetreffende teams zullen afspraken gemaakt worden over het aantal keeperstrainingen per week.

Contact
Mocht je interesse hebben in deze functie of heb je nog vragen dan kan contact opgenomen worden met onze Voorzitter VTC Chris Melis ([email protected], 06-54908526).

Reageren op deze plaatsing