Vacature(s) selectie trainers-coaches jeugdopleiding sv Kampong Utrecht

| Harold van Ineveld |

Sv Kampong is de grootste omni-sportvereniging van Nederland met meer dan 6.500 leden.Sporten, gezondheid en duurzaamheid zijn kernwaarden voor Kampong in het algemeen.

Voor Kampong Voetbal, de hooggewaardeerde jeugdopleiding hebben we voor komend seizoen enkele interessante vacatures. We zoeken naar trainers-coaches voor de boven- en middenbouw en heuse gepassioneerde opleiders onderbouw, voor het komende seizoen 2023-2024

Denk jij te beschikken over de kwaliteiten om een grote bijdrage te gaan leveren aan onze getalenteerde leeftijdsgroepen O17 en O15, ze naar een hoger (individueel) niveau te begeleiden, met kwalitatief hoogwaardige trainingen en gedreven, maar respectvolle coaching van wedstrijden, uiteraard sterk rekening houdend met de leeftijd typische kenmerken van deze groep? Stuur dan je CV naar de hoofdjeugdop[email protected] en wij nemen direct contact met je op.

Een trainer van een tweede selectieteam is verantwoordelijk voor het geven en organiseren van trainingen van het zijn team, waarbij de bouwstenen, mentaliteit, fysiek, techniek en tactiek een leidraad vormen.

Functie-eisen selectie trainer midden- of bovenbouw:

Minimaal 23 jaar

In bezit van UEFA C (of studerende daarvoor). Minimaal juniorentrainer KNVB.

Enkele jaren ervaring als trainer-coach van een jeugdselectie team

Voetbalachtergrond

Beschikt over goede communicatieve vaardigheden (je spreekt veel met je spelers over hun ontwikkeling).

Kan werken in teamverband (met andere selecties, technische commissie)

Hoofdbestanddelen van de functie:

Verzorgen van trainingen en coachen op de wedstrijd(zater)dag

Houdt de visie vanuit het beleidsplan als uitgangspunt

Leidt individueel op binnen een groep. Voert Popgesprekken met zijn spelers (drie keer per seizoen) en organiseert desgevraagd een ouderbijeenkomst

Draagt zorg voor invulling van een periodeseringsmodel, trainingen dienen voorbereid te zijn.

Woont periodieke bijeenkomsten met de technische staf bij

*Vacatures trainers onderbouw selectie O8 – O11.*

Bij het geven van trainingen in de onderbouw – twee keer per week – dient de trainer vooraf rekening te houden met niveau van de groep, de grootte van de groep en beschikbare ruimte en materiaal. Binnen Kampong leiden wij op via het principe van “spelers individueel beter maken binnen een team”. Dit gaat altijd boven het teamresultaat bij Kampong. De trainer onderschrijft het technisch beleidsplan van Kampong in zowel woord als ook in uitvoering De trainer heeft een voorbeeldfunctie. De trainer woont trainers overleggen bij. De trainer organiseert twee x per seizoen een ouder /speler avond waarin de ontwikkeling van de spelers besproken wordt. Je bent minimaal in het bezit van het diploma pupillentrainer KNVB. Stuur dan je CV naar de hoofdjeugdop[email protected] en wij nemen direct contact met je op.

Reageren op deze plaatsing