vv LRC zoekt diverse gediplomeerde Jeugdtrainers

| nldevoet-dehdari |

vvLRC is een club in beweging met een jeugd afdeling die groeiende is. Om de jeugd afdeling te versterken zoekt vvLRC enthousiaste gediplomeerde (Pupillen/Junioren/UEFA C) trainers of trainers in opleiding voor diverse jeugdteams met ingang van het seizoen 2023-2024.

vvLRC wil de komende jaren nadrukkelijk investeren in de jeugd. Dit doen we door te zorgen voor goede faciliteiten en door het continu opleiden en begeleiden van onze jeugdtrainers.

Ben jij de gediplomeerde jeugdtrainer die, naast voetbaltechnische kennis, ook pedagogisch onderlegd is en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ben je bereid om minimaal 2 trainingsavonden en een dagdeel op zaterdag aanwezig te zijn, dan zien we graag je reactie tegemoet.

Ongediplomeerde trainers met de ambitie om diploma’s te halen zijn bij vvLRC ook van harte welkom.

vvLRC wil graag een mooie toekomst creëren voor onze jeugd, zowel competitief als recreatief. Onze vereniging biedt vele mogelijkheden wat betreft eventuele opleidingen/begeleiding en passende vergoeding.

Interesse?
Heb je na het lezen van deze vacature interesse om jeugdtrainer te worden bij vvLRC en samen te bouwen aan deze mooie jeugdafdeling of aanvullende vragen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Reageren op deze plaatsing