Online cursus ‘Periodiseren’

 140,00

Bij periodiseren denken trainers al snel aan de methode-Verheijen. Maar er zijn meer manieren om periodisering weg te zetten. Terry Peters, die als fysiektrainer voor onder andere Bayer Leverkusen en Olympique Lyon werkte, schetst de alternatieven en bespreekt de onderliggende principes. Hoe je daadwerkelijk aan de slag kunt om je eigen periodisering in te richten. Dat doet hij door van groot naar klein te werken: maand, week, dag.

Dit kun je verwachten bij het volgen van deze masterclass: 

  • Onbeperkt toegang tot de cursus (18 lessen)
  • Volg de cursus wanneer het jou uitkomt
  • Multimediaal met video’s en tussentijdse toetsing
  • Tijdsbesteding van 4-5 uur
  • Ontvang 4 KNVB-studiepunten bij succesvol afronden
  • Kosten € 140,- (korting voor leden CBV en VT)
Artikelnummer: VBT00135 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ontwikkeld door de VBT Academie – van de makers van de Voetbaltrainer

Veel trainers zijn bekend met de methode-Verheijen, maar er leiden meerdere wegen naar Rome. In deze cursus bespreekt Terry Peters verschillende alternatieve modellen.

Daarnaast vertelt hij o.a. over de belangrijkste trainingsprincipes, het vergroten van de belastbaarheid van spelers, de wisselwerking tussen intensiteit en volume en het vormgeven van een ‘eigen’ periodisering.

Peters was bij Vitesse, sc Heerenveen, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon als fysiektrainer verantwoordelijk voor de periodisering. Bij drie van die clubs werkte hij samen met Peter Bosz. Ook bij NOC*NSF en Jumbo-Visma deed hij praktijkervaring op.

Na succesvolle afronding ontvang je 4 KNVB licentiepunten/studiepunten. Tip; geef je relatienummer door bij het bestellen, en wij geven je behaalde punten door aan de KNVB.

Voor meer informatie over deze online cursus Periodiseren of om deze cursus te bestellen,  ga rechtstreeks naar onze VBT Academie. Ook vind je hier ons complete cursusaanbod.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online cursus ‘Periodiseren’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.